Avoin virka: Erikoissuunnittelija HEUNI

Published 24.3.2017

Yhdistyneiden kansakuntien yhteydessä toimivan Euroopan kriminaalipolitiikan instituutissa (HEUNI) on haettavana erikoissuunnittelijan virka ID 25-218-2017

Viran/tehtävän kuvaus:

Yhdistyneiden kansakuntien yhteydessä toimivan Euroopan kriminaalipolitiikan instituutin erikoissuunnittelijan tehtävänä on osallistua instituutin kansainvälisten yhteyksien hoitamiseen, kriminaalipoliittisen tiedon keräämiseen ja välittämiseen eri maiden päätöksentekijöiden käyttöön sekä kansainvälisten projektien suunnitteluun, koordinointiin, hallinnointiin ja toteuttamiseen. Työnkuvaan sisältyy myös osallistuminen instituutin päivittäishallintoon.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena erikoissuunnittelijan virkaan on sellainen taito ja kyky, jota viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:

Odotamme hakijalta vastuullista otetta työhön, hyvää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja valmiutta uusien asioiden oppimiseen. Edellytämme myös sosiaalisen median käyttötaitoa ja viestinnän osaamista. Työ on kansainvälistä tiimityötä, joten edellytämme hyvää neuvottelu- ja esiintymistaitoa, joustavuutta, sosiaalisuutta sekä kykyä toimia ja vaikuttaa monikulttuurisessa työympäristössä.

Luemme eduksi:

Parhaat valmiudet viran hoitamiseen on hakijalla, jolla on ylempi oikeus- tai yhteiskuntatieteellinen korkeakoulututkinto, kansainvälisen kriminaalipolitiikan tuntemusta ja kokemusta alaan liittyvästä kansainvälisestä työympäristöstä ja kansainvälisestä rahoitushausta. Eduksi katsotaan kokemus kansainvälisestä kriminaalipoliittisesta tutkimuksesta, kvantitatiivisten menetelmien hyvä hallinta sekä asiantuntemus esim. korruptio-, tietoverkko- tai viharikoksista.

Työssä tarvittava kielitaito:

Instituutin työkielinä ovat suomi ja englanti. Suomen kielen erinomaisen taidon lisäksi tehtävän hoitamisessa tarvitaan sujuvaa englannin kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi katsotaan eduksi muu kielitaito (muu YK:n virallinen kieli, muu Euroopan valtakieli ja/tai skandinaavinen kieli).

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.6.2017

Työaikamuoto: Virastotyöaika

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Hakuaika päättyy: 21.4.2017 16:15

Palkkauksen peruste:

Tehtävä sijoittuu ministeriön palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 17. Tehtäväkohtainen palkanosa on 3512 eur/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa.

Hae tehtävää sähköisesti valtiolle.fi:n kautta ID-numerolla ID 25-218-2017. Hae tästä

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Oikeusministeriön kirjaamo

PL 25

00023 Valtioneuvosto

Lisätietoja tehtävästä:

Ollus Natalia
Erikoistutkija
Puhelin: 02956 65284

Back to top |